Grand départ!

      Geen reacties op Grand départ!

Hallo allemaal,

 

Grand départ, groot vertrek. Eigenlijk een verkeerde keuze voor een blog die net opstart, niet waar? Het zou eigenlijk “grande ouverture” ofwel “Grote opening” moeten zijn, maar dat is ook weer zo wat… Hoe dan ook; welkom op mijn blog, welkom bij mijn allereerste bericht!

 

Sommigen van jullie weten natuurlijk al lang dat ik sinds een aantal jaar besmet ben geraakt met het wielervirus. Wielerkoorts, noemen sommigen het ook wel. Wielrennen, fietsen, fietsers, tour, koers, etc.; ik raak er niet over uit gesproken. Daarom deze blog! Om de mensen om mij heen wat te verlossen van mijn wielervirus ;-).

 

Ik zal op deze blog diverse dingen gaan plaatsen. Stukken die ik leuk vind, verslagen van evenementen waar ik geweest ben, fietstrainingen, wedstrijden, voeding, noem het maar op. Alles wat ik op het gebied van wielrennen graag wil delen met de buitenwereld zal ik hier plaatsen. Hoe vaak? Minimaal eens per week, maar hopelijk vaker! Oh ja; aan de rechterkant van deze site vindt je mijn meest recente rit. Zoals velen gebruik ik Strava om mijn ritten te monitoren en ik zal die door linken naar deze blog.

 

Sportieve groet,

 

Robbert Verwaart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robbert Verwaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + tien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.